История на Iantd

Международна асоциация за нитрокс и технически ДАЙВИНГ

Ние сме на върха на обучението на водолази повече от 30 години. От първия курс по нитрокс в света до нашите програми Tek Lite, които позволяват намаляване на наркозата в обхвата на технологичната дълбочина от начално ниво, до CCR Cave и Expedition Trimix, ние задаваме стандарта от самото начало.

Ние предлагаме пълна гама от курсове за обучение от Open Water Diver до Expedition Trimix, използвайки както оборудване с отворена, така и затворена цикъл и пълен набор от програми за обучение на пещерни водолази. Нашите инструктори представляват едни от най-добрите технически водолази и преподаватели по целия свят.

Всички наши програми, от начално ниво нагоре, осигуряват на водолаза умения и знания, за да станете безопасен, отговорен и самодостатъчен водолаз, задълбочени умения за оцеляване, както психически така и физически. Това е философия, отразена в нашия курс Open Water Nitrox Diver – защо да не започнете с ползите за безопасността на Nitrox още от първото си гмуркане? – и да продължите през всички наши програми за обучение.

През 1985 г. пуснахме първия в света сертификат за обогатен въздох(Nitrox) 10 години преди други агенции да последват примера. Оттогава ние останахме в челните редици на обучението на водолази, водещи по пътя, за да могат другите да го последват.

Добре дошли в IANTD